вторник, 13 октомври 2009 г.

Шкаф за баня

Mini Box е продължение на сагата с огледалните шкафове.

Този път Luciano Bertoncini отива в банята, за да ни предложи няколко варианта на огледални шкафове. Интересното тук е, че съдържанието остава във вратичката и разкрива вътрешното огледало - така не ви се налага постоянно да отваряте и затваряте шкафа, докато ползвате нещата от него.










Шкаф за обувки

BOX от Luciano Bertoncini, този шкаф за обувки е по-скоро прост и универсален шакф, който може да бъде оборудван с различни рафтове - за обувки , за СD-та, закачалки за дрехи или многофункционални рафтове. Вратата се отваря на 180°.









По материали на Kristalia

Композиция от огледала

Look е колекция от различни по размери огледала на Monica Graffeo. Отраженията по стените са стилен елемент от обзавеждането, който променя и изпълва помещенията. Петте различни размера, всичките с полирана алуминиева рамка, могат да се поставят хоризонтално или вертикално, да се монтиран на стената или да стоят свободно, да се аранжират или да се използват самостоятелно.

Много рядко виждаме композиция на огледала с толкова минималистично излъчване като показаното от Look.









По материали на Kristalia

сряда, 7 октомври 2009 г.

Раздвижена холна масичка

Холната масичка е неразделна част от всеки интериор. Дори и холът ви да е малък, все ще се намери малко място за масичка. Luciano Bertoncini направи за Bellato масичка с въртящи се елементи, която изглежда страхотно и дава много възможности.

Горната и долна част са фиксирани, а останалите три се въртят на 360°. В затворено положение масата е 63 x 63 см и е висока 31 см.

Можете да я поръчате от owo или да си я направите сами.







По материял на DigDig